Teniste ilk Şampiyon ‘'Erdemir''

Teniste ilk Şampiyon ‘

Bandırmagücü öncülüğünde, Fakülte Basketbol alanında düzenlenen ilk Tenis Şampiyonasını Erdekli beden öğretmeni Ogün Erdemir kazandı

Bandırmagücü yeni bir kulüp olmasına karşın birden çok dallarda gerçekleştirdiği etkinliklerde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Bandırma Tenis Kulübü başhakemi Kemal hocanın öncülüğünde düzenlenen etkinlik de 1. Klasman Erkekler Finalinde Ogün Erdemir ile Kenan Bozoğlu karşılaştı.

Ogün Erdemir 62 ve 63 set sonuçlarıyla 20 kazanarak şampiyon oldu. 100 e yakın seyircinin olduğu turnuvada heyecan 2 saate yakın sürdü. Maçtan sonra Kupa törenine geçildi.

Kupa töreninde 2.ye ödülünü Fakülte dekanı Prof. Dr. Oktay ÖKSÜZLER,1. ye ödülünü kulüp yöneticilerinden Harun BALAT verdi.

Kupa töreni öncesinde konuşan Kemal hoca ``2014 Bandırma şartlarında elde ki imkânlarla yaptığımız bu turnuva ya ilgi büyük oldu. Tenis Kortu bile olmayan bir yerde 50 tenisçi olması çok önemli. İmkânsızlıklarla biz bunu yaptık.  İmkân ve olanak sağlandığında nelerin yapılacağını Bandıralıların hayal dünyasına bırakıyorum. "Neden Banvit cup olmasın. "dedi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı